La Policia Local d'Amposta persegueix fins a Masdenverge un jove que conduïa sense carnet ni assegurança

El conductor es va donar a la fuga i actuat de forma temerària després de trobar una patrulla al polígon de Tosses

Policia Local d'Amposta
Policia Local d'Amposta | Cedida
Redacció
15 de desembre del 2020
Actualitzat a les 11:32h
La Policia Local d'Amposta va perseguir este dilluns al vespre fins al municipi veí de Masdenverge (Montsià) un conductor que s'havia donar a la fuga quan va detectar una patrulla.

Els fets van tenir lloc cap a dos quarts de vuit del vespre, quan un cotxe va efectuar una maniobra evasiva i va fugir pel polígon de Tosses en el moment de veure el vehicle policial. Posteriorment, i després d'una maniobra evasiva, va incorporar-se a la carretera T-344, circulant a gran velocitat i de forma temerària, segons el relat policial, obligant diversos vehicles a esquivar-lo en l'accés al nucli urbà de Masdenverge.

Un cop aturat en aquest punt, dos persones que l'acompanyaven, possiblement menors, van fugir. Els agents van comprovar que el conductor, veí de Santa Bàrbara, no tenia el carnet de conduir i el vehicle no disposava de l'assegurança obligatòria. Va ser denunciat per un delicte contra la seguretat del trànsit i també per causar danys al cotxe policial, que hauria intentant envestir en el moment de ser aturat. Està previst que el jove siga sotmès a un judici ràpid en breu.