Alumnes de l’Institut Montsià guanyen el premi a la millor classe de Catalunya del concurs ‘Webs al punt.cat’

La fundació puntCAT premia els millors webs en català dissenyats per estudiants

Redacció
30 d'abril del 2014
Els alumnes van recollir el guardó en un acte a Barcelona este dimarts.
Els alumnes van recollir el guardó en un acte a Barcelona este dimarts. | Cedida
Els alumnes van recollir el guardó en un acte a Barcelona este dimarts. Foto: Cedida

La Fundació puntCAT, l’entitat privada que gestiona el domini .cat, ha lliurat este dimarts, en un acte a la sala Àgora del CosmoCaixa de Barcelona, els guardons de la 4a edició del concurs ‘Webs al punt .cat’ . Es tracta d’un certamen que convida els estudiants de territoris de parla catalana d’ESO, Batxillerat i Cicles Formatius de Grau Mitjà i Superior a dissenyar un lloc web propi en català dins del seu àmbit acadèmic. En esta edició, el premi a la millor classe de grau superior, que premia la qualitat i la excel·lència en la feina feta, ha estat per al segon curs del Cicle Formatiu de Grau Superior en Desenvolupament d’Aplicacions Web (DAW) de l’Institut Montsià, a Amposta.

Els alumnes Ricard Bertomeu, Alexandre Martínez, Andreu Fornós, Manel Martínez, Laia Miralles, Vicent Montañana, Jordi Ruiz, Xavier Gonzalez i Dorian Ungureanu juntament amb el seu tutor Alejandro Milian, podran participar en el concurs internacional Dot Award , que reconeix anualment els millors llocs webs dissenyats per joves i que, en aquesta edició, provindran de França, Lituània, El Salvador, Portugal i dels territoris de parla catalana.

El guardó aconseguit té especial mèrit tenint en compte que enguany ha estat el primer que es cursa el Cicle Formatiu en Gran Superior en Desenvolupament Web a l’Institut Montsià.

El concurs està dividit en tres categories: de 1r a 4t d’ESO, de 1r a 2n de Batxillerat i Cicles Formatius de Grau Mitjà i finalment la de Cicles Formatius de Grau Superior. Per a cadascuna hi ha tres premis a més del Premi Classe, que ha estat el que han guanyat els alumnes de l’Institut Montsià i que premia la classe més eficient de cada categoria tenint en compte la qualitat del webs presentats així com la quantitat de grups participants.