La Ràpita impulsa els premis #jocomproacasa per incentivar el comerç local a la campanya de Nadal

Per cada compra de 25€ als establiments de la Ràpita aconsegueix una butlleta per participar en el sorteig de 50 premis de 200€ i 100 de 100€

El comerciants de la Ràpita repartiran premis durant  tota la campanya de Nadal
El comerciants de la Ràpita repartiran premis durant tota la campanya de Nadal | Arxiu
Aguaita.cat
09 de desembre del 2020
Actualitzat a les 19:48h
L’Ajuntament de la Ràpita i la Unió de Comerç Rapitenc impulsen els premis #jocomproacasa amb l’objectiu d’incentivar el comerç local a la campanya de Nadal. #jocomproacasa és una campanya de dinamització comercial que premiarà els compradors dels establiments de la Ràpita a través d’un sorteig de premis de 100€ o 200€ per gastar-los en el comerç local.

La Regidoria de Comerç destina una partida de 20.000€ que es repartiran en 50 premis de 200€ i 100 de 100€. La regidora de Comerç, Conxi Vizcarro, explica que “amb aquesta campanya pretenem reactivar el comerç local i que tots els comerciants se sentin recolzats per l’ajuntament en aquests moments tan durs”. Per la seva banda, la presidenta de la Unió de Comerç Rapitenc, Natàlia Guart, exposa que “sortejar aquests premis és una oportunitat per promoure el comerç a cel obert del municipi a la campanya de Nadal”.

En el sorteig podran participar totes les persones que hagin efectuat una compra mínima de 25€, en un dels establiments adherits a la campanya, entre el 15 de desembre i el 6 de gener de 2021. Per cada compra de 25€ s’aconseguirà una butlleta per al sorteig, la qual s’emplenarà en el mateix establiment en què s’ha fet la compra. Seran els comerços qui faran arribar les butlletes per al sorteig a partir de 6 de gener.

Cada persona, major de 18 anys, podrà participar tantes vegades com vulga, però només podrà guanyar un premi. El sorteig es durà a terme el 14 de gener i posteriorment, es comunicaran les persones premiades a través del telèfon que constarà en les butlletes guanyadores. Els vals es podran gastar en qualsevol dels establiments que participen en la campanya fins al 31 de març de 2021.

El llistat d’establiments que formen part de la campanya es publicaran a les xarxes socials de l’Ajuntament de la Ràpita. També es podrà saber quins establiments s’han adherit mitjançant el cartell que hi haurà a la porta que posarà “Compra en aquest establiment i guanya 100 premis de 100€ i 50 de 200€ #jocomproacasa, Especial Nadal”. Tots els establiments que vulguin participar en la campanya cal que s’adrecin als correus electrònics: mariajoucr@gmail.com o comerc@larapita.cat, abans del 18 de desembre.