​La Policia Local d'Alcanar buscarà el responsable d'abandonar un gos ferit dintre d'un sac

Es demana col·laboració ciutadana

El gos ha estat batejat com a Noel
El gos ha estat batejat com a Noel | Engrescades Terres de l'Ebre
Aguaita.cat
02 de desembre del 2020
Actualitzat a les 12:53h
Nou cas de maltractament animal al territori. Segons ha constatat l’Ajuntament d’Alcanar este dimarts va ser localitzat al municipi un gos de raça podenc ferit i abandonat dins un sac i llençat entre unes romegueres en un solar del municipi. Es tracta d’uns fets que han commogut la ciutadania per la cruesa de les imatges, segons reconeix el consistori i que posen de nou, en alerta, el tracte que proporcionen algunes persones sobre els animals i especialment sobre els gossos dedicats a la caça.
 
Després d’estos fets, la Policia Local del municipi ha obert una investigació per trobar el culpable o culpables d’este cas de maltractament. Per això des emana la col·laboració ciutadana per si alguna persona pot aportar pistes sobre l'origen del gos.
 
 “A Alcanar, les Cases i Alcanar Platja som un poble compromès amb els drets i el benestar animal. Este delicte de maltractament animal no es pot permetre, ni aquí ni en cap lloc”, afegeix el consistori en un comunicat.
 
Tan bon punt es va localitzar l’animal les protectores aGosaGATS i Engrescades de les Terres de l’Ebre es van fer càrrec de la situació i van denunciar el cas a les xarxes socials on la duresa de les imatges ha despertat la indignació de la ciutadania. El podenc va passar la nit en coma a la clínica San Francisco de Vinaròs i, unes hores més tard, es va poder despertar i menjar per si sol.

En este estat tan crític va ser localitzat el gos, llençat dintre d'un sac entre unes romegueres Foto: Engrescats Terres de l'Ebre