L’Ajuntament de la Ràpita impulsa dos concursos d’engalanament nadalenc per donar color al municipi

Conxi Vizcarro: “La finalitat és aconseguir que l'esperit nadalenc estigui present a tots els racons del poble”

Il.uminació nadalenca a la Ràpita
Il.uminació nadalenca a la Ràpita | Cedida
Aguaita.cat
24 de novembre del 2020
Actualitzat a les 18:14h
L’Ajuntament de la Ràpita impulsa dos concursos d'engalanament nadalenc per donar color al municipi i incentivar la participació de la ciutadania este Nadal. Un dels concursos està destinat a totes les famílies de la Ràpita que vulguen decorar els seus balcons amb elements característics de Nadal i l’altre, als comerços del municipi que vulguin participar de forma virtual decorant els seus aparadors. La regidora de Comerç, Conxi Vizcarro, explica que “la finalitat és aconseguir que l'esperit nadalenc estigui present a tots els racons del poble”.

El concurs adreçat a les famílies de la Ràpita consisteix en la decoració del seu balcó amb elements característics de Nadal, com per exemple, llums, garlandes, dibuixos, cartells, etc. Els membres de la Comissió de festes de la Ràpita seran els encarregats d’escollir quin balcó està més ben decorat. Els guanyadors obtindran un menú gastronòmic gentilesa del Col·lectiu de Cuina com a premi. Per participar, les famílies han d’enviar un correu electrònic amb la fotografia del seu balcó decorat a [email protected] abans del 13 de desembre. 

D’altra banda, el concurs destinat als comerços es durà a terme de forma virtual a través de les xarxes socials. Els comerços interessats han de decorar el seu aparador, fer-li una fotografia i enviar-la al següent correu electrònic: [email protected]. La data límit per participar en el concurs també és el 13 de desembre. L’endemà, 14 de desembre, es publicaran les imatges dels comerços participants al Facebook de l’Ajuntament de la Ràpita i l’aparador que més “m’agrades” tinga el 18 de desembre, serà el guanyador. El premi al “Millor aparador nadalenc” és una ruta guiada de paddle surf, gentilesa de l’Estació Nàutica de la Ràpita. 

Els guanyadors dels concursos s’anunciaran a les xarxes socials de l’Ajuntament de la Ràpita el dimarts 22 de desembre.