Una protectora de Flix rep més de mil donacions de menjar per evitar el seu tancament

La marca Purina s'ha fet càrrec del menjar

per Aguaita.cat , Flix, 10 de novembre de 2020 a les 13:27 |
La protectora es troba a Flix i Móra la Nova | Cedida
La protectora Can Flix ha rebut ha rebut més de 1.000 racions de menjar per als seus animals gràcies a una donació de Purina.

A causa de la gran quantitat d'animals abandonats i de la manca de recursos, aquesta protectora, situada en els municipis tarragonins de Flix i Mora La Nova, s'ha vist en la necessitat d'anunciar el seu tancament per a finals d'any. Per intentar revertir aquesta situació, Pandèmia de Valors, un projecte que aposta per la moda sostenible vinculada a causes socials, va decidir donar-los veu a través de la campanya d'Instagram #AyudaCanFlix.


Esta campanya convidava els usuaris a participar, compartint un "val de menjar" en format de stories d'Instagram. Per cada fotografia compartida, Purina es va comprometre a donar un dinar per als animals de la protectora. D'aquesta manera, la marca ha donat un total de 1.012 àpats.

Gràcies a esta iniciativa, les administracions locals de la comarca s'han posat en contacte amb la protectora i estan en converses per intentar evitar el tancament. Si no avancen amb les negociacions, els voluntaris de Can Flix s'han compromès a fer-se càrrec de tots els animals fins que els trobin una llar.

 

Participació