El CAT posa en marxa un Panel Públic Assessor

Està format per 17 membres de diversos sectors que representen la societat del Camp de Tarragona i les Terres de l’Ebre

per Aguaita.cat, L'Ampolla | 6 de novembre de 2020 a les 16:39 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 6 de novembre de 2020 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Este dijous 5 de novembre s’ha celebrat la primera sessió del Panel Públic Assessor del CAT. Una primera sessió que, a causa de la situació actual provocada per la pandèmia, s’ha celebrat de manera telemàtica i que ha servit per constituir l’ens i donar a conèixer quin és el seu objectiu. En este sentit, el Consorci d’Aigües de Tarragona ha fet una presentació a càrrec del seu director gerent, Josep Xavier Pujol, en la que  membres del PPA han pogut conèixer més amb profunditat l’ens i han pogut resoldre alguns dels seus dubtes.

A través d’este òrgan, el CAT vol apropar encara més l’entitat al seu entorn i establir un canal de comunicació bidireccional periòdic amb els diferents grups d’interès que formen part del PPA, així com conèixer quines són les inquietuds de la societat i resoldre els dubtes que puguen sorgir.


El Panel Públic Assessor del CAT, coordinat pel Gabinet d’Estudis sociològics i de mercat CERES, està format per 17 membres de diversos sectors que representen la societat del Camp de Tarragona i les Terres de l’Ebre. L’ens està previst que es reunisca dos vegades l’any i serà un espai de debat de diversos temes d’interès proposats tant pels panelistes així com també pel propi Consorci.

 

Participació