Un dels dos tripulants de l'avioneta desapareguda prop del Delta és el president de Junts a Torredembarra

L'altre pilot és mosso d'esquadra a Cambrils

Marc Francesch, a la dreta de la imatge, amb Eusebi Campdepadrós.
Marc Francesch, a la dreta de la imatge, amb Eusebi Campdepadrós. | Eusebi Campdepadrós
Redacció
04 de novembre del 2020
Actualitzat a les 17:32h
L'accident d'una avioneta que anava en direcció a l'aeroport de Reus i que transportava dos persones encara desperta incògnites perquè este dimecres a la tarda encara no s'ha trobat l'aparell. Tot i així, molts ja donen per morts els tripulants i finalment s'ha fet pública la seua identitat. Un d'ells és March Francesch Estévez, president de Junts per Catalunya a Torredembarra i conegut a la localitat del Baix Gaià per la seva vessant d'empresari (gerent del Càmping Trillas i vicepresident de l'Associació de Càmpings de Tarragona).

L'altre tripulant, del qual no se'n sap encara el nom, és un mosso d'esquadra destinat a la Unitat de Seguretat Ciutadana de la comissaria de Cambrils. Tots dos pilotaven la nau, propietat de l'Aeroclub de Reus, fins que segons es deduïx s'hauria estavellat en algun punt de la costa de l'Ebre i la del nord de Castelló.

L'avió, model Piper PA-34-200 Seneca, amb matrícula EC-HCA i de color groc, viatjava des de l'aeroport d'Eivissa. D'allà va sortir dimarts a les 18.13 hores i a les 18.55 va desaparèixer del radar, quan volava a uns 6.200 peus d'alçada. Un dispositiu d'emergències liderat per l'exèrcit de l'aire espanyol busca l'aparell des d'ahir, sense novetats per ara. El que sí que s'han reproduït han estat missatges de comiat a través de les xarxes, sobretot a l'entorn de Junts per Catalunya i d'Esquerra Republicana. Un d'ells ha estat Carles Puigdemont: