Annabel Marcos liderarà Junts a les Terres de l'Ebre

El partit de Puigdemont ja ha definit quina serà la seua estructura territorial

Annabel Marcos és l'actual Secretaria d'Administració i Funció Pública de la Generalitat
Annabel Marcos és l'actual Secretaria d'Administració i Funció Pública de la Generalitat | Sofia Cabanes
Aguaita.cat
03 de novembre del 2020
Actualitzat a les 11:34h
La futura coordinadora territorial de la Vegueria de l’Ebre de JUNTS, el partit sorgit de l’escissió entre JuntsxCatalunya i el PDeCAT, serà l'ampostna i Annabel Marcos, actual Secretaria d'Administració i Funció Pública de la Generalitat, en ser l’única candidatura formalitzada. En el seu equip hi tindrà un paper destacat l’actual delegat del Govern a l’Ebre, Xavier Pallarès, que s’encarregarà de la implantació municipal del partit. També hi formarà part  Sisco Vernet, de Móra la Nova i activista de l’ANC, i Manel Masià, d’Amposta, dissenyador i cap de llista de Junts a la seua ciutat, que treballarà l’estratègia de comunicació a les Terres de l’Ebre.
 
A la Ribera d’Ebre, qui comandarà la comarca serà l’alcaldessa de La Palma d’Ebre, Marina Rojals, amb un equip format pel regidor Josep Solé (Flix), els activistes Sisco Vernet (Móra la Nova) i Joan Fabregat (Móra la Nova) i la Directora de Serveis Territorials de Territori i Sostenibilitat Lídia Pino (Móra d’Ebre).
 
Al Baix Ebre, serà Eva del Amo, regidora de l’Ametlla de Mar, acompanyada per l’activista Rai Lopez (L’Aldea), Marta Fucho (El Perelló) i Anna Ribes (Jesús).
 
A la Terra Alta, Joaquim Miralles, alcalde d’Arnes, comptarà amb l’alcalde Antoni Ferré (La Pobla de Massaluca), la regidora Laura Domènech (Villalba dels Arcs) i el regidor Jaume Sabaté (Bot).
 
Al Montsià, René Gonel, alcalde de Masdenverge, estarà acompanyat de l’activista Jordi Romeva (Masdenverge), d’Eva Panisello (Amposta) i de la regidora Helena Queral (La Ràpita).
 
Els dies 7 i 8 de novembre els afiliats ebrencs seran cridats a votar  tant la candidatura de vegueria com les de les quatre comarques.