Mor l'exregidor i president de la UE Deltebre Leocadio Ventura arran de l'accident d'este dissabte a la T-340

La víctima, de 82 anys, ha mort aquesta matinada a l'hospital

Bombers en un dels vehicles accidentats en el xoc frontal a la T-340 al terme de Deltebre, este dissabte.
Bombers en un dels vehicles accidentats en el xoc frontal a la T-340 al terme de Deltebre, este dissabte. | Bombers
Redacció
11 d'octubre del 2020
Actualitzat a les 20:08h
Este diumenge a la matinada ha mort als 82 anys l'exregidor i president de la UE Deltebre Leocadio Ventura, arran de l'accident que va tindre lloc ahir dissabte al migdia a la carretera T-340. L'Ajuntament de Deltebre ha lamentat la mort de l'exregidor, qui va formar part de la corporació municipal i de l'equip de govern entre els anys 1999 i 2003. També la junta directiva de la UE Deltebre i la massa social del club han expressat el seu condol a la família en un missatge tot agraïnt la seua trajectòria i contribució a l'entitat. "Home de futbol i cavaller de l'esport que amb l'exemplaritat ens honora haver representat durant tants anys la nostra entitat per totes les Terres de l'Ebre", afegix el missatge difós.

Segons el Servei Català de Trànsit (SCT), el sinistre va passar poc després de la una del migdia al quilòmetre 4,9 de la T-340 i a causa de l'impacte van resultar ferits els dos conductors dels dos turismes, un greu i l'altre poc greu. Els dos afectats van ser evacuats a l'Hospital Verge de la Cinta, on esta matinada Leocadio Ventura ha acabat morint. Arran de la incidència es van activar quatre patrulles dels Mossos d'Esquadra, cinc dotacions dels Bombers de la Generalitat, i l'helicòpter medicalitzat i dos ambulàncies del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM). Els dos conductors van quedar atrapats a l'interior dels vehicles i els bombers els van excarcerar.

Amb la mort del conductor a Deltebre, són 87 les persones que han mort en accident de trànsit enguany a la xarxa viària interurbana de Catalunya.