Confinats onze nous grups escolars en tres localitats ebrenques

Són a Tortosa, Deltebre i Amposta, per positius detectats el cap de setmana, i se sumen als ja anunciats a Deltebre, Camarles i la Sénia

Institut Escola El Temple de Tortosa.
Institut Escola El Temple de Tortosa.
S.B.
06 d'octubre del 2020
Actualitzat a les 19:32h
Els Serveis d’Epidemiologia de les Terres de l’Ebre han decidit confinar onze nous grups escolars del territori arran de la detecció de casos de coronavirus durant el cap de setmana passat. Educació va informar este dilluns que entre divendres i diumenge s’havien registrat 42 casos de covid-19 entre els infants, després d’una setmana sense positius. Els 25 primers ja van portar a confinar tres grups, un a l'escola Sant Miquel de Deltebre, un l'institut de Camarles i també el menjador escolar de la Sénia, on va donar positiu un monitor i s’estaven analitzant els altres 18 positius registrats diumenge.

Estos últims casos són els que han portat a confinar un total d’onze nous grups, majoritàriament a Tortosa. En concret, a la capital del Baix Ebre són 8 els grups escolars confinats: un a la Llar d’Infants Creu Roja, dos a l’Institut-escola El Temple, un a l’Escola de Ferreries, 1 a la Consolació, un a l’IES de l’Ebre, i a l’institut Dertosa i també ha donat positiu un professor del Conservatori de Música. Els altres grups són de l’Escola Agustí Barberà d’Amposta i dos de Deltebre, un d’ells de l’institut i un segon del col·legi Sant Miquel.

A hores d’ara, segona ha confirmat el departament d’Educació, no es disposa dels resultats del cribratge massiu d’ahir dilluns a Tortosa.

En el decurs del curs escolar s’han confinat fins ara 34 grups acumulats al territori, però 18 ja tenen aixecat este període d’aïllament i han pogut tornar als centres escolars.