El vídeo que «enxampa» uns lladres en ple robatori de marihuana a Gandesa

Els veïns van gravar tota la seqüència del robatori, mentre avisaven als Mossos d'Esquadra i les imatges s'han fet virals

Aguaita.cat
28 de setembre del 2020
Actualitzat a les 22:33h
1200_1601306899PSX_20200928_171720
1200_1601306899PSX_20200928_171720
Este dissabte 26 de setembre i segons confirmen els Mossos d'Esquadra, tal com les imatges mostren es va produir un peculiar robatori a Gandesa.
Uns veïns de la localitat, tenien plantes de marihuana, s'està determinant si, era el límit legal, però tot indica que sí. Uns lladres, possiblement ja havien inspeccionat abans la casa i les plantes, entren en plena llum del dia al jardí de la casa de la capital de la Terra Alta i s'emporten a correcuita les plantes i les carreguen al seu cotxe.

Fins a quatre persones, la majoria amb els rostres tapats, van saltar la tanca del jardí de la casa i en van començar a treure plantes de grans dimensions. Els assaltants van carregar la marihuana en un vehicle que havien estacionat a prop mentre els veïns d'uns pisos propers gravaven tota l'escena amb els telèfons mòbils i avisaven la policia. L'assalt es va fer a plena llum del dia i aprofitant que els propietaris no hi eren. Els afectats -un matrimoni amb dos fills adults- han presentat una denúncia per robatori amb força.

Uns altres veïns, amb el mòbil graven tota la seqüència i alerten als Mossos que a través de la matrícula posen en mans del jutge el cas.
Segons els agents és el jutge el que determinarà la pena o les multes o possible detenció dels lladres, però a hores d'ara, tot és una investigació oberta. Si més no, la curiositat del robatori, que fossin marihuanes i el divertit intent dels veïns per impedir-ho, ha fet que el vídeo del robatori esdevingue viral a les xarxes socials i de ben segur a tot Gandesa.