Continua el cicle de Turisme Inclusiu a les Terres de l'Ebre amb dues noves trobades virtuals

Les sessions es duran a terme el 16 i 18 de setembre i tractaran sobre les noves tendències i oportunitats de mercat en aquest àmbit. S’organitzen en el marc del projecte PECT TurisTIC en Família

Continua el cicle de Turisme Inclusiu amb dues noves  trobades virtuals adreçades a empreses privades del sector
Continua el cicle de Turisme Inclusiu amb dues noves trobades virtuals adreçades a empreses privades del sector | Cedida
Aguaita.cat
09 de setembre del 2020
Actualitzat a les 19:48h
L’Operació Espai de Descoberta del projecte PECT TurisTIC en Família, liderada per  la Diputació de Tarragona, reprén el cicle de trobades virtuals sobre Turisme inclusiu  amb dues noves sessions adreçades a empreses turístiques. Les jornades tindran  lloc el 16 i 18 de setembre i comptaran amb experts i professionals del sector que  exposaran les noves tendències de mercat, les demandes i les oportunitats que  suposa el turisme inclusiu per al sector privat. 

La sessió del 16 de setembre comptarà amb les ponències de Tatiana Aleman de  PREDIF y Jessica Rivero, d’ ILUNION Tecnología y Accesibilidahttps://register.gotowebinar.com/register/8218692595602182158d, que reflexionaran  sobre noves demandes de les persones i les tendències de mercat del turisme  inclusiu, i amb Raul Moreno i Jon Ibarra, de les empreses tecnològiques NaviLens i  PUNTODIS, que exposaran les seves experiències i els serveis i productes que  desenvolupen en el marc del turisme inclusiu. 

El 18 de setembre s’exposaran casos de bones pràctiques d’empreses i entitats que donen resposta a les demandes del mercat sobre turisme inclusiu, d’àmbit català i estatal, com ara càmpings, hotels i restauració. Entre els ponents hi haurà Jaisiel Madrid Sánchez, de CENFIM - Interiors Living Lab -; representants de l’Associació de Càmpings de Girona; d’ILUNION Hotels i de TUR4all (Predif/Fundacion Vodafone).

Este cicle de trobades virtuals vol oferir un espai per a la reflexió i debat al voltant  de les oportunitats i els reptes que suposa el turisme inclusiu per als agents turístics  de la demarcació de Tarragona. Es va iniciar al juliol amb dues sessions per a les  administracions públiques locals, en les quals es va debatre el paper del sector  públic i es van mostrar exemples de destinacions que han adaptat la seva oferta des  del turisme inclusiu. Les properes sessions del 16 i 18 de setembre s’orientaran a  professionals d’empreses privades del sector i el 2 d’octubre es clourà el cicle amb un taller on es treballarà en la identificació d’iniciatives concretes públiques i  privades per impulsar el turisme inclusiu a les destinacions turístiques de la  demarcació de Tarragona.  

Totes les trobades virtuals són gratuïtes, tot i que es necessari inscriure’s prèviament i per separat a cada sessió. La informació i el formulari d’inscripció de cada una d’elles es pot trobar online.
 

Continua el cicle de Turisme Inclusiu amb dues noves trobades virtuals adreçades a empreses privades del sector Foto: Cedida


PECT TurisTIC en Família 

El PECT TurisTIC en família és un projecte de recerca i innovació que ha de marcar un abans i un després en el turisme de la Costa Daurada i les Terres de l’Ebre, un punt i a part en la seva definició i gestió com a destinacions turístiques familiars. D’aquesta manera, la Costa Daurada i les Terres de l’Ebre es converteixen en un observatori i laboratori europeu de referència en tecnologies i tendències en turisme familiar. PECT significa “Projecte d’Especialització i Competitivitat Territorial”. 

El PECT TurisTIC en família és una iniciativa d’intervenció coordinada liderada per la Diputació de Tarragona. Els socis beneficiaris són set: Diputació de Tarragona (que coordina el projecte), Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona (Costa Daurada i Terres de l’Ebre), Universitat Rovira i Virgili (Grup de recerca en nutrició funcional, oxidació i malaltia cardiovascular –NFOC Salut-), Eurecat (Departament d’innovació turística), Ajuntament de Montblanc, Institut Català de Paleoecologia Humana i Evolució Social (IPHES) i el Clúster de l’equipament de la llar i el contract CENFIM.

El PECT TurisTIC en família és cofinançat pel Fons Europeu de Desenvolupament Regional (FEDER) de la Unió Europea, en el marc del Programa operatiu FEDER de Catalunya 2014-2020. Objectiu d’inversió en creixement i ocupació.