Denunciats dos robatoris en domicilis esta passada nit a Ulldecona

Amb els dos fets delictius, des del gener de l’any 2020 fins l’actualitat, són ja 10 els robatoris denunciats al municipi

Denunciats dos robatoris en domicilis esta passada nit a Ulldecona
Denunciats dos robatoris en domicilis esta passada nit a Ulldecona | Cedida
Aguaita.cat
09 de setembre del 2020
Actualitzat a les 16:04h
Este matí han estat denunciats dos robatoris a Ulldecona, pressumptament comessos la passada nit, en dos domicilis del nucli urbà. Les trucades d’avís a la Policia Local, per part dels propis afectats, s’han rebut poc després de les vuit del matí i la unitat d’investigació dels Mossos d’Esquadra s’ha fet càrrec de les diligències. 
Amb els dos fets delictius, des del gener de l’any 2020 fins l’actualitat, són ja 10 els robatoris denunciats al municipi. Per este motiu, tant la Policia Local com l’Ajuntament d’Ulldecona estan en permanent contacte amb l’Àrea Bàsica Policial del Montsià (ABP) dels Mossos d’Esquadra per tal d’intensificar la col·laboració entre els dos cossos, reforçar la vigilància i fer tasques de prevenció.
En els darrers mesos s’han produit diverses reunions en les que han participat l’Alcaldessa del municipi, Núria Ventura, els regidors del govern municipal, Toni Pascual i Eli Itarte, l’Inspector en cap de la Policia Local, Josep Maria Martínez, i els responsables de l’ABP Montsià. 
La darrera trobada, que es va produir la setmana passada, va servir per posar damunt la taula els darrers avenços policials pel que fa a la investigació d’estos fets delictius. Els darrers anys Ulldecona ha estat un dels municipis amb un índex més baix de robatoris d’estes característiques, motiu pel qual la preocupació pels fets ocorreguts darrerament és creixent.   
L’Ajuntament d’Ulldecona demana a tota la ciutadania que comunique a la Policia Local i/o als Mossos d’Esquadra qualsevol fet sospitòs que hagi pogut observar.