La Gerència de l'ICS Ebre ofereix la possibilitat de fer proves PCR als sanitaris que tornen de vacances

L'actuació té lloc en el marc de les actuacions de caràcter preventiu per la COVID-19 de la Gerència Territorial de l’ICS Terres de l’Ebre

Una dona es fa una prova PCR
Una dona es fa una prova PCR | Europa Press
Aguaita.cat
04 de setembre del 2020
Actualitzat a les 12:35h
En el marc de les actuacions de caràcter preventiu per la COVID-19, la Gerència Territorial de l’ICS Terres de l’Ebre oferix als professionals que tornen de vacances o s’incorporen a la feina després d’un permís de mitjana o llarga durada, la possibilitat de fer-se, prèviament, una prova PCR.
Esta iniciativa es durà a terme en els retorns previstos a partir del dilluns 31 d’agost de 2020. Des dels centres es posaran en contacte individualment amb el professional que estiguin de permís per a comunicar-li-ho. En el cas que, 72 hores abans de la tornada a l’activitat, algun professional no hagi rebut cap trucada, pot sol·licitar de fer-se la prova directament a la direcció del cada EAP, si són de l’àmbit d’atenció primària, o, si són de l’HTVC, al telèfon 634295492, que correspon a la unitat de presa de mostres, en horari de 8 a 15 h.
En el cas que el resultat sigui positiu la UBP es posarà directament en contacte amb el professional i, si són negatius, li ho comunicaran per SMS al mòbil.