Denunciats dos joves de Camarles i Tortosa per causar danys al Parc Natural dels Ports amb un vehicle de conducció extrema

Van accedir a una finca privada i seguidament a una pista forestal amb un vehicle tot terreny adaptat per a la conducció extrema

Imatge d'arxiu dels Mossos d’Esquadra.
Imatge d'arxiu dels Mossos d’Esquadra. | Cedida
Aguaita.cat
21 d'agost del 2020
Actualitzat a les 16:12h
Agents dels Mossos d’Esquadra de la Regió Policial Terres de l’Ebre van denunciar penalment el passat divendres dos homes, de 19 i 21 anys, veïns de Camarles i Tortosa, per causar diversos danys en una pista forestal del Parc Natural dels Ports, amb un vehicle tot terreny adaptat per a la conducció extrema.

Els mossos van iniciar una investigació arran dels danys efectuats en una finca privada i al mobiliari d’este espai natural entre la nit i matinada dels passats dies 25 i 26 de juliol.
Uns desconeguts van accedir al parc amb un tot terreny i, aprofitant les característiques del vehicle adaptat per a la pràctica de la conducció extrema, van arrencar la porta metàl·lica de grans dimensions d'una finca privada i la van arrossegar a través d’uns tres quilòmetres de pista forestal fins que es va trencar completament. Durant el recorregut del vehicle, també van arrencar dos panells de senyalització d’este parc natural, uns danys que en conjunt superarien els deu mil euros, segons la informació difosa pels Mossos.

Els denunciats hauran de comparèixer davant del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Tortosa quan siguen requerits.