El pare de Sara Carbonero refeia la seua vida a Amposta abans de ser condemnat a presó

990_1396540425sarabe
990_1396540425sarabe | Twitter
Redacció
10 d'abril del 2014
La periodista esportiva i parella del porter del Reial Madrid Iker Casillas, Sara Carbonero, té un nou mal de cap, son pare. Javier Carbonero García, ha estat condemnat a dos anys de presó per un delicte continuat d'estafa pel qual va obtenir un milió d'euros venent assegurances inexistents a gent del seu entorn i posteriorment es gastava els diners en el joc, segons ha publicat Lecturas .

La revista difón el contingut d'una sentència de l'Audiència Provincial de Toledo que ha dictaminat que el pare de Carbonero va estafar una vintena de persones per un total de 944.300 euros, quantitat que haurà de tornar als afectats en forma d'indemnització.

Lecturas afirma que Javier Carbonero es va traslladar fa dos anys d'Alejandro de Corral de Almaguer (Toledo) a Amposta després d'este fosc episodi de la seua vida. A la capital del Montsià hauria aconseguit refer-se al costat d'una nova parella, de la qual la revista del cor n'esbomba el nom. Segons la revista, el pare de la Carbonero tornava a treballar en l'àmbit de les assegurances, a Catalana Occidente.