Detingut per intentar atracar dos persones i robar al CAP de Móra d'Ebre

Els desperfectes al Centre d'Atenció Primària van causar que dimecres al matí no s'atenguessen consultes telefòniques

Els desperfectes causats pel robatori al CAP de Móra d'Ebre.
Els desperfectes causats pel robatori al CAP de Móra d'Ebre. | EAP Móra la Nova - Móra d'Ebre
Aguaita.cat
07 d'agost del 2020
Actualitzat a les 17:17h
Un robatori al CAP de Móra d'Ebre, el passat dimarts a la nit, va causar que durant el matí de dimecres els professionals sanitaris no poguessen atendre consultes telefòniques, així com haver d'ajornar algunes visites. El dimecres 5 d'agost a les 7 del matí els Mossos d'Esquadra van rebre un avís de robatori amb força al Centre d'Atenció Primària de Móra d'Ebre, on van poder comprovar que havien sostragut material informàtic i alguns medicaments.
 

La nit del dimarts a dimecres d'aquesta setmana ens van entrar a robar al CAP de Móra d'Ebre. Els desperfectes van fer...

Posted by EAP Móra la Nova-Móra d'Ebre on Dijous, 6 d’agost de 2020

La mateixa nit, els agents ja havien treballat en un incident al carrer Santa Madrona del mateix municipi on un home havia amenaçat amb una xeringa a dos persones, els quals, segons fonts oficials, s'havien negat a donar-li tabac al sospitós. En esta primera actuació els Mossos van poder comprovar que l'acusat duia dos maletes amb material mèdic i informàtic, pel qual hores després el van relacionar ràpidament amb el robatori al CAP de Móra d'Ebre. En la primera actuació policial el detingut va haver de ser atès pel SEM a causa d'un possible brot psicòtic.

Amb tot, després de les comprovacions corresponents per part de la Guàrdia Urbana i la policia científica dels Mossos, el dimecres es va detenir al presumpte responsable de les accions delictives, un home de 32 anys i de nacionalitat espanyola, que va sortir en llibertat la mateixa tarde. L'acusat manté els càrrecs i s'haurà de presentar al jutjat quan siga requerit.