Consulta aquí si has entrat a la carrera que volies

Universitats fa pública la primera assignació de places. Si no has aconseguit entrar a la teva primera preferència, encara hi ha opcions

Primer dia de selectivitat amb mesures de seguretat per la Covid-19
Primer dia de selectivitat amb mesures de seguretat per la Covid-19 | ACN
Aguaita.cat
05 d'agost del 2020
Actualitzat a les 20:48h
Ja es poden consultar els resultats de la primera assignació de places universitàries. Ho pots fer a través d'aquesta web. Les sol·licituds dels estudiants s'ordenen per la nota d'admissió. Les places de cadascun dels centres d'estudi s'adjudiquen començant per l'estudiant amb la nota més alta i baixant per ordre decreixent fins que s'exhaureixen totes les places. 

Si a la primera assignació de places ets assignat a un centre d'estudi sol·licitat entre la segona i la vuitena preferència pots convertir-la, mitjançant el tràmit "Assignació definitiva", en la primera preferència. Això significa que renuncies a les preferències anteriors i et matricules en la opció assignada. Si no fas aquest tràmit, la plaça que ara tens assignada no es perd.

El secretari general del Consell Interuniversitari de Catalunya (CIC), Lluís Baulenas, presentarà demà dijous, en roda de premsa, els resultats de la preinscripció universitària per al proper curs 2020-2021, així com també el resultats definitius dels estudiants que han fet les proves d’accés a la universitat (PAU) aquest mes de juliol. En la conferència de premsa, Lluís Baulenas estarà acompanyada pel cap de l’Oficina d’Accés a la Universitat, Jesús Maria Prujà, i perla coordinadora de les Proves d’Accés a la Universitat (PAU) a Catalunya, Pilar Gómez.