L'Ajuntament de Deltebre impulsa un servei de compres agregades de material sanitari dirigit a empreses

Se n'han beneficiat 23 empreses del municipi

Productes adquirits a través del servei agregat de compres
Productes adquirits a través del servei agregat de compres | Cedida
Aguaita.cat
30 de juliol del 2020
Actualitzat a les 18:17h
L'Ajuntament de Deltebre ha posat en funcionament el servei de compres agregades mitjançant l’adquisició de productes de protecció i d’higiene relacionats amb la Covid-19. La compra que s’ha efectuat mitjançant la Federació de Comerç i de Turisme de Deltebre (FECOTUR) ha permès beneficiar amb preus d’adquisició competitius a 23 empreses del municipi.

"Mitjançant este servei que hem iniciat volem que les empreses del municipi es puguen beneficiar de les compres agregades de l’Ajuntament de Deltebre i així obtenir productes a un preu més competitiu que si els adquirixen de manera individual", ha explicat la tinenta d'alcaldia de #DeltebreEficient, Elisabeth Tomàs. Des de l’Ajuntament de Deltebre s’ha contactat en les diferents empreses del municipi per tal que puguen adherir-se a este servei.

En esta primera tongada d’adquisició de productes relacionats amb la Covid-19, s’han comprat 660 mascaretes quirúrgiques, 447 mascaretes FP2, 38 caixes de guants de 100 unitats i 110 garrafes de 5 litres. És FECOTUR l’encarregada de distribuir els lots de material a les empreses sol·licitants.

Esta és una de les 50 mesures del Pla de Reactivació Socioeconòmica que esta impulsant l’Ajuntament de Deltebre per fer front al pas del temporal Glòria i a la pandèmia de la Covid-19.