El Consell del Baix Ebre inicia el seminari “Vull Exportar!”

Redacció
08 d'abril del 2014
Presentació del primer curs del seminari Vull Exportar!
Presentació del primer curs del seminari Vull Exportar! | Cedida
Presentació del primer seminari del 'Vull Exportar!'. Foto: Cedida

El Consell Comarcal del Baix Ebre ha posat en funcionament el primer dels tres seminaris dirigits a les empreses dels sectors turístic i agroalimentari del territori. En este primer els participants podran esbrinar com incrementar les seues vendes obrint nous canals de comercialització.

L’objectiu principal del seminari és fomentar la internacionalització de les empreses participants al curs. Per al president del Consell Comarcal del Baix Ebre, Lluís Soler,
la celebració d’este seminari ha de ser “una eina de valor afegit per a tots aquells empresaris de la comarca interessats en dinamitzar la seua activitat i en expandir el seu negoci més enllà de l’àmbit nacional”. En el transcurs de la presentació, ahir al la tarda, Soler va estar acompanyat pel vicepresident de Dinamització Econòmica, Xavier Royo, i la directora territorial d’Empresa i Ocupació, Mercè Miralles.

En la part final del seminari els empresaris rebran un suport individualitzat específic. Segons el vicepresident de Dinamització Econòmica, Xavier Royo, això genera que “els participants disposen d’un assessorament concret per del de poder tirar endavant el seu projecte amb les majors garanties possibles”. A part d’este suport, el curs està dividit en cinc bloc a partir dels quals els participants rebran un assessorament en comerç exterior, màrqueting digital, comerç electrònic, gestió de la reputació i pràctica en exportació.

El seminari “Vull Exportar” està impartit per ponents destacats com ara Montserrat
Peñarroya, Antoni Gonzalvo i Helena Casas. El curs s’emmarca amb l’oferta de seminaris Baix Ebre Avant del Consell Comarcal del Baix Ebre que neixen amb l’objectiu d’impulsar l’economia de la comarca i dinamitzar el sector empresarial que s’emmarca en els àmbits emergents del territori. Així, a part d’este, també es realitzarà un seminari de creació de productes turístics i un de millora de l’estratègia empresarial.