Detinguts «in fraganti» dos homes per un robatori amb força a Amposta

Un veí d’un bloc d’habitatges del carrer Europa va alertar els Mossos que dos desconeguts havien entrat a robar dins d’un pis

Carrer Europa, a Amposta, on va tindre lloc el robatori amb força.
Carrer Europa, a Amposta, on va tindre lloc el robatori amb força. | Google maps
Redacció
10 de juny del 2020
Actualitzat a les 16:36h
Agents dels Mossos d’Esquadra de la Unitat de Seguretat Ciutadana de la comissaria d’Amposta van detindre ahir dimarts dos homes de 24 i 33 anys, ambdós veïns d’Amposta, com a presumptes autors d’un delicte de robatori amb força en un  domicili d’este mateix municipi.

El fet va tindre lloc el passat dimarts de les 02:30 hores de la matinada quan un veí d’un bloc d’habitatges del carrer Europa d’Amposta va alertar que dos desconeguts havien entrat a robar dins d’un pis. En arribar al lloc, els mossos van observar que la porta havia estat forçada amb un tornavís que van trobar damunt la taula del menjador. Acte seguit, els agents van  localitzar els dos sospitosos, un amagat darrere la porta d’una habitació i l’altre dins d’un sac de dormir.

Les incongruents explicacions sobre la presència dels lladres al lloc, va comportar que se’ls detingués per una temptativa de robatori amb força. Ambdós van quedar en llibertat després de declarar a comissaria amb l’obligació de presentar-se davant l’autoritat judicial quan siguen requerits.