La URV torna a guanyar un projecte europeu que li permetrà oferir 50 places predoctorals

La Universitat hi aportarà quatre milions d’euros

Junjing Wang, una de les investigadores predoctorals contratades a la primera edició
Junjing Wang, una de les investigadores predoctorals contratades a la primera edició | URV
NacióTarragona
04 de juny del 2020

El projecte Martí i Franquès COFUND Plus (MFP-COFUND-Plus) està cofinançat al 50% per la Unió Europea en el marc del programa COFUND-DP de Marie Sklodowska-Curie Actions (MSCA). La Universitat hi aportarà quatre milions d’euros, una part de pressupost propi i finançadors externs (com el Banco Santander, la Fundació Catalunya-La Pedrera, l’IRTA i altres).

El projecte té per objectiu atraure investigadors amb gran talent d’arreu del món i oferir-los l’oportunitat de desenvolupar la seva carrera investigadora a la URV. Les cinquanta places que s’oferiran es basen en projectes individuals que engloben totes les àrees de coneixement de la URV: ciències, ciències de la salut, arts i humanitats, enginyeria i arquitectura, i ciències socials i jurídiques.

Els contractes que firmaran  les persones que s’hi presentin estan alineats amb els estàndards dels contractes MSCA, i milloren substancialment les condicions contractuals pel que fa a salaris i disposició de fons per a despeses de recerca. Les persones candidates han de complir uns requisits d’excel·lència molt elevats.

Un cop entrin a la URV, els candidats rebran una formació d’alt nivell, interdisciplinària, intersectorial i internacional. A més,cocrearan els seus plans personalitzats de desenvolupament professional amb els supervisors que se’ls adjudiquin.

Un comitè format per personal de la URV i avaluadors externs valorarà la formació, els resultats de recerca, l’experiència professional, la motivació i les referències dels sol·licitants. Podran concursar en un dels projectes de recerca que s’ofereriran, vinculats a un dels programes de doctorat oficials de la Universitat.