Els Mossos identifiquen el lladre que va endur-se un carro ple de productes cars d'un supermercat de Tortosa

En estos moments compleix condemna al Centre Penitenciari de Ponent per una altra causa

El lladre sortint del supermercat amb el carro ple
El lladre sortint del supermercat amb el carro ple | Mossos d'Esquadra
Aguaita.cat
03 de juny del 2020
Actualitzat a les 12:52h


Els Mossos d'Esquadra han pogut resoldre l'autoria de fins a deu furts en establiments d'alimentació d'arreu de Catalunya, entre els quals Tortosa.

El lladre, un home de 27 anys i nacionalitat romanesa, es troba ingressat al Centre Penitenciari de Ponent per una altra causa. La majoria dels furts es van cometre entre gener i febrer d'aquest any en quatre botigues de Barcelona, dos de l'Hospitalet de Llobregat, una d'Altafulla, Salt, Tortosa i Hostalric. 

L'investigat omplia el carret amb productes d'alt valor econòmic, majoritàriament begudes alcohòliques, i esperava que no hi hagués vigilància per marxar del local. S'enduia productes d'alt valor amb un ànim de lucre, sense furtar productes de primera necessitat, motiu pel qual els Mossos van sospitar que ho venia posteriorment al mercat il·legal. El valor total del producte furtat ascendia a prop de 6.000 euros. En el cas de Tortosa, el valor dels productes robats ascendien a uns 800 euros. El robatori es va produir a l'Esclat situat a l'entrada de la ciutat, pel Temple.

Gestions posteriors d'investigació van determinar que el sospitós era un home que estava complint condemna des del febrer al Centre Penitenciari de Ponent i li constaven 32 antecedents policials per delictes patrimonials per diferents cossos policials.