Navegant amb una vintena de dofins juganers davant la costa de l’Ametlla de Mar

El grup de cetacis ha acompanyat la sortida de l'equip de Plàncton Diving este diumenge, quan navegava per fer una immersió de prospecció

1200_1590352288play_dofins
1200_1590352288play_dofins
Redacció
24 de maig del 2020
Actualitzat a les 23:09h
L’equip de bussejadors de Plàncton Diving s’ha topat amb una bonica sorpresa este matí quan ha sortit a fer una immersió de prospecció davant la costa de l’Ametlla de Mar. Un nombrós grup de dofins, format per una vintena d’exemplars entre adults i cries, han nadat al costat de l’embarcació dels submarinistes mentre navegaven cap al punt d’immersió. L’equip ha pogut enregistrar les imatges tranquil·lament perquè els dofins s’han apropat a la pneumàtica per seguir-la nedant d’una banda a l’altra juganers durant una bona estona. No es tracta d’una situació inaudita, de fet “la primavera és època de migracions de cetacis i els pescadors en solen veure en esta època, si bé és cert que no és tan habitual que s’apropen tan a la costa”, ha apuntat l’oceanògrafa Eli Bonfill, codirectora de Plàncton Diving. Una magnífica manera de començar l’aventura submarina d’este diumenge. “Quan estàs moltes hores al mar, sempre et regala alguna sorpresa”, afegix.

Aquí podeu veure el vídeo enregistrat per Xavi Llambrich, director tècnic de Plàncton Diving, i tot seguit el directe que Eli Bonfill ha fet a Instagram:


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Plàncton Diving (@planctondiving) on