Els Reguers suspèn les festes majors d'este juny

per Aguaita.cat, Els Reguers | 22 de maig de 2020 a les 16:15 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 22 de maig de 2020 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
La Comissió de Festes de els Reguers , comunica que a causa de la situació  extraordinària que viu la societat davant la pandèmia global de la Covid-19, ha pres la difícil decisió de suspendre les Festes Majors 2020.

Unes festes molt esperades per la població, per Sant Joan, de les primeres que marquen l'inici de l'estiu. Després de diverses reunions, la comissió diu "no haver pogut trobar la fórmula per celebrar-les, tot i l'esforç, la situació actual en la qual vivim ens ha obligat a fer un pas a un costat i mirar el millor per a tots".


No obstant això, deixen una porta oberta a la possibilitat de realitzar algun acte festiu quan la situació ho permeti i així "treure "el cuquet que tenim tots".

Per acabar, l'Associació Som Reguers en un comunicat transmet  molts ànims, molta força a tothom, i animen a complir les indicacions, "ja que així podrem tornar a la normalitat com més aviat millor. TOT ANIRÀ BÉ!". 

 

Participació