Detinguts dos veïns de Deltebre per entrar a robar en una casa de camp a Amposta

Els dos homes pretenien rebendre el material sostret en una deixalleria de Santa Bàrbara

Control dels Mossos d'Esquadra
Control dels Mossos d'Esquadra | Josep M. Montaner
Aguaita.cat
18 de maig del 2020
Actualitzat a les 11:11h
Agents dels Mossos d'Esquadra de la comissaria d’Amposta van detenir el passat 14 de maig dos homes de 44 i 49 anys, nacionalitat espanyola i veïns de Deltebre, com a presumptes autors d'un delicte de robatori amb força, després d'entrar a robar en una casa de camp d'Amposta i incomplir les restriccions de l'estat d'alarma.

Els fets van ocórrer durant el matí del mateix dia 14 quan els agents van tenir coneixement que s’havia produït un robatori en una casa de camp de segona residència ubicada en zona rústica de la localitat d’Amposta.

L'habitatge presentava la porta principal forçada i de l'interior n'havien sostret gran quantitat d'objectes, entre els quals eines del camp, petits electrodomèstics i tot tipus d'objectes de la llar.

Davant d'estos fets es va iniciar una investigació que va portar els agents a controlar diferents deixalleries de la zona davant la sospita que poguessen ser el destí d'alguns dels objectes sostrets en el robatori.

Així, els agents van localitzar la tarda del mateix dia, al voltant de les 16 hores, una furgoneta ocupada per dos homes davant d'una deixalleria de Santa Bàrbara. El vehicle esperava l'obertura de l'establiment per tal de vendre diversos estris i objectes, per la qual cosa els agents van iniciar comprovacions respecte a la procedència del material.

Entre els materials que transportaven els dos homes van ser localitzats diversos objectes que havien estat denunciats com a sostrets en el robatori ocorregut durant el matí, per la qual cosa tos dos van quedar detinguts com a presumptes autors dels fets.

Els objectes van ser retornats a la víctima, mentre continuen les gestions policials per tal d'esbrinar la procedència de la resta d'estris intervinguts.

Els dos detinguts van quedar en llibertat desprès de declarar en seu policial i resten a l'espera de comparèixer davant l’autoritat judicial quan siguin requerits.

Els dos homes també van ser denunciats per incomplir les restriccions de l'estat d'alarma.