Tres morts i 100 nous casos sospitosos de coronavirus en l'últim dia a l'Ebre

Gairebé el 22% dels casos sospitosos per coronavirus al territori es troben en les residències d'avis

Façana principal de l'hospital Verge de la Cinta, a Tortosa.
Façana principal de l'hospital Verge de la Cinta, a Tortosa. | Aguaita.cat
Sofia Cabanes
30 d'abril del 2020
Actualitzat a les 9:43h
L'afectació del coronavirus sembla que està vivint un repunt a les Terres de l'Ebre després d'uns dies en què les xifres indicaven que la pandèmia anava a la baixa al territori.

Segons informa el Departament de Salut, en les últimes 24 hores 3 persones sospitoses d'estar infectades per la Covid-19 han perdut la vida. Es tracta de persones a qui no els hi va realitzar prova diagnòstica però a les quals un facultatiu ha qualificat que presentaven els símptomes de la infecció. Des de la l'inici de la pandèmia ja són 42 les persones que han perdut la vida a les Terres de l'Ebre a causa d'este virus.

Precisament, la xifra que més augmenta dia rere dia al territori és la dels casos sospitosos. En les últimes 24 hores ja en són 100 més, de manera que ja n'hi ha 2.117 persones suposadament amb coronavirus al territori, segons les dades de Salut. Entre estes, el 21.8% corresponen a persones que viuen en residències d'avis, 462 en total.

D'altra banda, són 195 les persones amb infecció per coronavirus confirmada per proves diagnòstiques. Esta xifra no ha augmentat en les darreres 24 hores. 

Des de l'inici de la pandèmia ja són 113 les persones que han rebut l'alta hospitalària per la Covid-19 al territori.