La URV obre les portes virtualment als futurs estudiants

Les facultats, les escoles i l'Oficina de l'Estudiant atendran personalment els visitants a través de xats per orientar-los sobre els graus, màsters i doctorats, la preinscripció i els serveis de la Universitat

NacióTarragona
25 d'abril del 2020
Actualitzat a les 9:47h

La URV obrirà este mes les seues portes perquè els futurs estudiants coneguen l’oferta de graus, màsters i doctorats, les sortides laborals, les beques, els programes de mobilitat i els serveis que tindran al seu abast. També podran informar-se sobre les dates i com fer la preinscripció universitària. Serà de manera virtual al web els dies 7, 8 i 9 de maig.

Els estudiants podran fer un recorregut per les diferents facultats i escoles i posar-se en contacte amb el professorat dels graus i màsters i amb els investigadors dels diferents programes de doctorat, que atendran personalment els visitants a través d’un xat.

També tindran al seu abast els orientadors de l’Oficina de l’Estudiant, que els assessorarà sobre les convocatòries de beques, els programes de mobilitat, les borses de treball i d'habitatge, i els informarà de les dates clau de la preinscripció i les vies d'accés als graus i màsters. A més d'esta informació pràctica, els futurs estudiants podran conèixer l'oferta de serveis i les activitats d'extensió universitària (esportives, culturals i de cooperació).

A diferència de les jornades presencials, aquesta cita s'adreça tant als estudiants de secundària que accediran a la universitat el curs vinent, com als universitaris que es plantegen continuar la seua formació en acabar el grau, com als que volen optar per seguir la carrera acadèmica i fer un doctorat.

Per accedir a les portes obertes virtuals cal inscriure's a través del web urv.cat/acasa. Una vegada acaben les portes obertes, esta web seguirà operativa perquè els futurs estudiants que accedisquen a l’oferta de grau i màster, demanen cita amb els orientadors i resolguen dubtes i consultes.