Dia de dades positives: infeccions estancades, cap nou mort i augment afeblit de casos sospitosos a l'Ebre

S'ha trencat la barrera dels 1.500 casos sospitosos (1.512 en total), un 13,5% corresponen a residències d'avis

Façana de l'Hospital Verge de la Cinta de Tortosa
Façana de l'Hospital Verge de la Cinta de Tortosa | Aguaita.cat
Sofia Cabanes
23 d'abril del 2020
Actualitzat a les 9:01h
Les últimes dades sobre contagis, casos sospitosos i morts per coronavirus a les Terres de l’Ebre conviden avui, 23 d’abril, a l’optimisme.

Des de fa tres dies es mantenen els 181 casos confirmats per prova diagnòstica sobre infeccions de la Covid-19, 11 dels quals en residències d’avis i tampoc hi ha hagut cap nova mort.

Només es dona un increment en els casos sospitosos. Si dimarts es va assolir la xifra de 1.468, este dimecres, es va trencar la barrera dels 1.500 (s’han arribat als 1.512). Es tracta de persones que presenten símptomes de la malaltia desencadenada pel coronavirus, la Covid-19 i que un metge facultatiu n’ha els ha determinat com a tals.

D’entre els casos sospitosos, n’hi ha 205 en residències d’avis. Això són 9 més que el dia anterior. Fins ara els casos sospitosos en residències representen el 13,5% del total a les Terres de l’Ebre.

En les últimes 24 hores tampoc hi ha hagut cap nova mort sospitosa o confirmada per coronavirus, de manera que les xifres de persones traspassades per la pandèmia són 37 al territori.