L'Ajuntament de l'Aldea fa una donació de material preventiu del Covid-19 al CAP de l'Aldea

L'Ajuntament de l'Aldea farà una donació valorada en més de 3.000 €

L'Ajuntament de l'Aldea fa una donació de material preventiu del Covid-19 al CAP de l'Aldea
L'Ajuntament de l'Aldea fa una donació de material preventiu del Covid-19 al CAP de l'Aldea | Cedida
Aguaita.cat
03 d'abril del 2020
Actualitzat a les 18:23h
El passat 25 de març l'Ajuntament de l'Aldea es va posar en contacte per correu electrònic amb l'Hospital Verge de la Cinta per oferir-los ajuda amb la compra del material necessari i així, donar resposta a la crida que s'havia fet entre la població en la donació d'EPI equips de protecció individual per a sanitat (màscares, guants, etc).
El dia 26 de març se'ls va comunicar que havien traslladat l'oferiment al Departament de Salut de Terres de l'Ebre que era qui gestionava les donacions i que el material que es feia crida ja no el necessitaven (càmeres de videovigilància i carregadors de mòbils).
Finalment, esta setmana l'Alcalde s'ha posat en contacte amb el director del CAP l'Aldea per oferir-li directament ajuda i desde l'Ajuntament es farà una donació valorada en més de 3.000 € aproximadament de màscares quirúrgiques, màscares fpp2, pantalles de plàstic i solució alcohòlica. Este material és per a tota la gent que es vagi a visitar al CAP i, evidentment, també per als sanitaris.
Des de la carrossa TATANKA YOTANCA també han fet la donació del seu cinquè premi i l'agraïment a la participació de carnestoltes 2020 i han retornat els dos vals a l'Ajuntament per tal que comprem material per al CAP. Amb estos 200 € es comprarà més material mitjançant l'Ajuntament per cedir al CAP l'Aldea.