L'Ajuntament de l'Ampolla dixa obert un únic accés per carretera al municipi i controla les arribades en tren

Barreres de ciment per tallar accessos a l'Ampolla.
Barreres de ciment per tallar accessos a l'Ampolla. | Cedida
Redacció
03 d'abril del 2020
Actualitzat a les 17:53h
L'Ajuntament de l'Ampolla ha aplicat mesures més restrictives per reduir al màxim la mobilitat i l'arribada al municipi de persones de segona residència. Tot i que segons la Guàrdia Urbana, el 95% de la ciutadania del municipi està complint amb les mesures establertes per l'Estat d'Alarma per gestionar la crisi sanitària de la Covid-19, s'ha cregut necessari augmentar els controls policials arran de l'arribada de la Setmana Santa, per evitar la propagació i el contagi del coronavirus SARS-CoV-2.

Seguint esta línia, a partir d'este dijous i durant tot el matí d'avui divendres, s'han anat tancant tots els accessos secundaris al municipi, deixant com a única via d'accés i de sortida a l'Ampolla, la rotonda de l'N-340-AP7.

En este punt d'entrada i sortida, s'establirà un control permanent per part de la Guàrdia Municipal que, seguint la mateixa dinàmica dels caps de setmana passats, controlarà tots els vehicles i persones que entren i surten del nucli urbà.

A més a més, se seguiran realitzant controls policials a l'estació de tren de la població per evitar l'arribada d'aquelles persones que intenten esquivar els controls de la carretera.