Denunciada una conductora de la Ràpita per donar sis vegades superior a la taxa d'alcohol i drogues

A les proves de detecció d'alcohol, la conductora del vehicle van donar una taxa final de 1,48 mg/l en aire expirat, sis vegades superior a la taxa permesa

Un control d'alcoholèmia.
Un control d'alcoholèmia. | Gencat
Aguaita.cat
18 de març del 2020
Actualitzat a les 19:06h
Diumenge, a la tarda, una dona de 40 anys, veïna de Sant Carles de la Ràpita, va ser denunciada penalment per conduir de manera temerària i sota els efectes de les begudes alcohòliques i les drogues. En un control de trànsit a la carretera N-340 al municipi d'Alcanar, un vehicle circulava contra direcció i va dirigir-se directament cap als agents, que van haver d'esquivar-lo per no ser atropellats. El vehicle, conduït per una dona, va marxar ràpidament del control sense que els agents el poguessen aturar. La Policia d'Alcanar el va trobar en un camí i va avisar els Mossos d'Esquadra.
A les proves de detecció d'alcohol, la conductora del vehicle van donar una taxa final de 1,48 mg/l en aire expirat, sis vegades superior a la permesa. La conductora també va donar positiu, per consum de cocaïna, en la prova indiciaria de detecció de drogues. La dona va haver de ser atesa pel Servei d'Emergències Mèdiques pel greu estat etílic que presentava i se la va traslladar a un centre hospitalari. Les diligències penals van ser remeses al jutjat d'instrucció de guàrdia d'Amposta.