Un detingut a Deltebre per escapar d'un accident i amagar-se a casa dels pares dels quals tenia una ordre d'allunyament

Els agents van comprovar que l’home tenia una ordre judicial en vigor d’allunyament dels seus pares durant la detenció

Aguaita.cat
18 de març del 2020
Actualitzat a les 17:55h
Control d'alcohol i drogues dels Mossos d'Esquadra
Control d'alcohol i drogues dels Mossos d'Esquadra | Arxiu
Agents de la Policia de la Generalitat-Mossos d’Esquadra han detingut el 15 de març un home de 54 anys, de nacionalitat espanyola i veí de Deltebre com a presumpte autor d’un delicte contra la seguretat del trànsit i d’un delicte de trencament de condemna.

Els fets van ocórrer durant la tarda del mateix dia 15, quan els agents van tindre coneixement d’un accident de trànsit a la carretera TV-3451, dins el terme municipal de Deltebre. El sinistre va consistiren una sortida de via d’una furgoneta amb xoc posterior contra una barrera de protecció.

Un cop en el lloc dels fets els agents van ser informats que el conductor del vehicle havia marxat del lloc de l’accident.
L’home va ser localitzat posteriorment a casa dels seus pares i es va negar de manera reiterada a realitzar les proves de detecció d’alcohol i drogues per la qual cosa els agents el van informar que esta actitud estava considerada com un fet delictiu.

Els agents també van comprovar que l’home tenia una ordre judicial en vigor d’allunyament dels seus pares. Davant estos extrems, l’home va quedar detingut per negar-se a sotmetre’s a les proves de detecció d’alcohol i drogues, i per l’incompliment d’una ordre judicial.

Els detingut va passar a disposició del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Tortosa el 16 de març passat i se'n va decretar l'ingrés a presó.