El COPATE establix torns de treball a l’abocador de Mas de Barberans i les depuradores per evitar contagis

Oferix la possibilitat de fer teletreball al personal que ho sol·licite com una mesura de conciliació davant el tancament dels centres educatius

1200_1584031908copate
1200_1584031908copate
Redacció
12 de març del 2020
Actualitzat a les 17:53h
La comissió de govern del Consorci de Polítiques Ambientals de les Terres de l’Ebre (COPATE) ha adoptat este dijous un seguit de mesures per tal de garantir la prestació del servei i evitar la propagació del coronavirus SARS-CoV-2. En este sentit, s’ha acordat establir torns de treball a l’abocador de Mas de Barberans i a les estacions depuradores d’aigües residuals. “Evitem la coincidència de treballadors a les instal·lacions per tal d’evitar contagis i així garantim el servei a la ciutadania”, ha manifestat el president del COPATE, Joan Alginet.
 
També s’evitarà la mobilitat dels treballadors de les diferents unitats entre les distintes seus del COPATE i s’oferirà la possibilitat de fer teletreball al personal que ho sol·licite com una mesura de conciliació davant el tancament dels centres educatius.
 
Finalment, s’han suspès les activitats formatives; les jornades com ara la presentació de les conclusions del projecte Life Clinomics, que s’havia de celebrar dimarts que ve; l’accés dels escolars a les deixalleries i depuradores queda prohibit i les comunicadores ambientals no aniran a fer xerrades a les escoles.
 
Des del COPATE s’insistix en la necessitat de rentar-se les mans amb aigua i sabó o solucions hidroalcohòliques com una mesura preventiva.