El Circ Raluy Legacy suspèn les funcions a la Ràpita pel vent

La suspensió de les sessions obliga també a desactivar el sorteig d'entrades acordat entre Aguaita.cat i la direcció del circ per a la funció de divendres

El Circ Raluy Legacy, en una imatge d'arxiu corresponent al 2018.
El Circ Raluy Legacy, en una imatge d'arxiu corresponent al 2018. | S.A.
Redacció
04 de març del 2020
Actualitzat a les 18:05h
El Circ Raluy Legacy, que tenia previst iniciar este dijous i continuar fins diumenge les funcions per exhibir a la Ràpita el seu espectacle #THEMAGICFORMULA, ha anunciat la seua decisió de suspendre les sessions a causa del vent, especialment davant les previsions per als propers dies. En un comunicat, el circ ha explicat que es posarà en contacte amb totes aquelles persones que hagen comprat alguna entrada online. Així mateix, per a qualsevol consulta relacionada amb l'estada del circ a la Ràpita ha habilitat les següents línies telefòniques: 625 54 00 00 / 648 59 17 01 / 695 26 26 99.

“Lamentem les molèsties que això puga ocasionar però per sobre de tot està la seguretat”, ha apuntat el circ, tot recordant que un vent fort podria afectar la carpa i posar en risc la seguretat d’artistes i espectadors.

Davant esta decisió, Aguaita.cat es veu obligat també a suspendre el sorteig d’entrades que, d’acord amb el circ, s’havia activat per a la sessió de divendres a les 18.30 hores, i demanem disculpes per qualsevol molèstia ocasionada.

La gira del Circ Raluy Legacy continua, a Reus, a partir del pròxim dijous 12 de març.