Un miler d'abonats a Endesa d'Horta de Sant Joan es queden sense llum

També s'han produït avaries a Deltebre, Arnes, Amposta l'Aldea o els Muntells, entre altres

Pal de la llum d'Endesa a l'Aldea
Pal de la llum d'Endesa a l'Aldea | Cedida
Redacció
21 de gener del 2020
Actualitzat a les 19:26h
Endesa ha apuntat que 982 clients d'Horta de Sant Joan (Terra Alta) es troben sense subministrament elèctric a causa d'una avaria. Segons ha indicat la companyia el temporal ha fet que s'hagen trencat els cables d'una línia elèctrica. Operaris d'Endesa hi estan treballant "en unes condicions molt dures" pel mal temps, fet que endarrerix el restabliment del servei, que s'està intentant garantir per altres vies mentre es resol la incidència.

De resultes de l'avaria, els professionals del CAP d'Horta de Sant Joan atenen a l'Hotel Miralles, ja que el centre d'atenció primària està inundat i s'ha quedat sense llum ni telèfon. Els professionals de les ambulàncies també es desplacen al mateix hotel, segons ha informat l'ajuntament d'este municipi.



En total, l'elèctrica afirma que hi ha 7.100 abonats sense llum a tota la demarcació de Tarragona, amb petites incidències en diversos punts. Un altre dels municipis més afectats és l'Aldea, amb 93 clients afectats. També hi ha incidències a Arnes, Amposta, Deltebre, on ha tornat cap a les 19 hores i els Muntells, on la llum ja va marxar anit dixant 500 habitants sense subministrament elèctric.