Movem Terres de l'Ebre es constituïx dissabte com a partit polític amb voluntat d'expandir-se

Persones d’arreu de les Terres de l’Ebre participaran en l’assemblea fundacional, que es farà a Tortosa

Redacció
14 de gener del 2020
Actualitzat a les 18:25h
1200_1579022692movem1
1200_1579022692movem1
Movem Terres de l’Ebre celebrarà este proper dissabte 18 de gener a Tortosa l’assemblea amb la qual la formació es constituirà formalment com a partit polític amb personalitat jurídica pròpia. En l’assemblea hi participaran representants de les diferents agrupacions locals que van presentar-se a les passades eleccions municipals sota el paraigua de la marca Movem o a través d’acords amb ella i altres persones que han volgut implicar-se en este projecte polític.

Movem Terres de l’Ebre naix com una formació política d’esquerres i ebrenca que té per objectiu defensar la justícia social i el progrés del territori ebrenc a partir dels valors de la igualtat, el republicanisme d’esquerres i l’ecologisme. “En les passades eleccions municipals les candidatures de Movem es van expandir per les 4 comarques de les Terres de l’Ebre i els bons resultats obtinguts, amb l’obtenció d’una trentena de regidors i regidores a diversos municipis, va portar a prendre la decisió de crear una estructura política a nivell territorial”, exposa la formació en una nota de premsa. Movem Terres de l’Ebre no descarta treballar conjuntament amb altres formacions polítiques a nivell nacional, però sempre des de la singularitat ebrenca i sense perdre la pròpia identitat, afegix.

L’assemblea constituent de Movem Terres de l’Ebre es farà a l’Hotel Corona de Tortosa. Començarà a les 9.00 hores i es preveu que acabarà cap a les 14.00 hores. En l’ordre del dia de l’assemblea es contempla, entre d’altres, el debat i votació de les esmenes presentades al llarg dels darrers dies als estatuts i el pla estratègic de territori de Movem Terres de l’Ebre, així com la constitució de la direcció territorial del partit. L’assemblea està oberta al públic en general.

Per participar-hi només cal inscriure’s aquí.