El CAT comença a reomplir d'aigua la nova canonada en uns treballs «d'alta complexitat»

Les tasques de reparació han continuat de manera ininterrompuda durant tota esta nit i es confia restablir el servei esta matinada

per Redacció, L'Ampolla | 4 de gener de 2020 a les 10:11 |
Operaris sobre el tram de la canonada que es va trencar. | CAT
Aquesta informació es va publicar originalment el 4 de gener de 2020 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
El Consorci d’Aigües de Tarragona estima que en el decurs de la propera matinada de diumenge es podrà restablir la totalitat del servei de subministrament d’aigua en alta als municipis consorciats, tallat este divendres en trencar-se la canonada del minitransvasament al seu pas per l’Ampolla. Les tasques de reparació han continuat de manera ininterrompuda durant tota esta nit, una vegada iniciades la matinada del passat dia 3.

Este dissabte al matí ja s’ha substituït el tram de 12 metres de la canonada afectada i s’han finalitzat els treballs de soldadura de les diferents juntes, de diàmetre 1600mm. A hores d’ara s’han iniciat els treballs de reompliment d’aigua potable la canonada, una operació d’alta complexitat, segons el CAT, i que "s’efectuarà amb la màxima garantia possible atenent els condicionants de qualitat i característiques de la conducció".


El servei es restablirà progressivament a tots els consorciats, els 63 ajuntaments i les 26 indústries de la demarcació de Tarragona, que durant este període no han pogut disposar d’aigua del CAT i als quals se’ls ha sol·licitat des d’un primer moment que s’abastissen a través dels seus recursos propis.

Mentre no hi haja un restabliment del servei, des del CAT es demana a la població que es dirigisca als ajuntaments i a les empreses concessionàries per conèixer la situació particular de cada municipi.

 

Participació