El CAT farà front al danys causats a particulars a causa del trencament de la canonada

Els afectats han de remetre els danys patits al Consorci

Alguns dels cotxes arrossegats per l'avinguda d'aigua
Alguns dels cotxes arrossegats per l'avinguda d'aigua | Cedida
Aguaita.cat
03 de gener del 2020
Actualitzat a la 13:47h
El Consorci d'Aigües de Tarragona (CAT) ha emès un comunicat dirigit a aquelles persones que han patit danys sobre els seus béns com a conseqüència del trencament de la canonada principal a l'Ampolla, que ha obligat a tallar el subministrament a tots els consorciats. 

En este comunicat especifiquen quina informació necessiten rebre d'aquells particulars que hagen de reclamar pels danys soferts, per tal que el CAT ho assumisca a través de la seua asseguradora.

El torrent d'aigua provocat pel trencament de la canonada ha danyat 23 vehicles, mobiliari urbà i ha inundat zones baixes. 

Estes són les indicacions del CAT per aquelles persones que s'han vist afectades:

Si els vostres béns mobles/immobles s’han vist afectats, cal que envieu un email de reclamació a [email protected] indicant les vostres dades personals (nom, NIF, adreça, telèfon, email) amb una explicació dels danys soferts i fotografies dels danys.

En el cas dels vehicles, indiqueu la matrícula, a quin taller es troben (nom i direcció completa). Segons indicacions de la companyia d’assegurances és imprescindible no reparar els vehicles a l’espera de la visita del pèrit de la companyia d’assegurances al taller de reparació.

En el cas dels locals: indiqueu la direcció completa del local. Segons indicacions de la companyia d’assegurances , podeu dur a terme la neteja mínima suficient a l’espera de la visita del pèrit de la companyia d’assegurances.