El festival solidari ’Amposta amb Cor’ comptarà amb l’actuació d’Els Quicos

La recaptació del festival solidari anirà destinada en la seva totalitat a l’Associació de Familiars de Malalts Mentals de les Terres de l’Ebre

Redacció
06 de desembre del 2019
Actualitzat a les 11:41h
1200_1575628860amposta-cor-misteri-nadal
1200_1575628860amposta-cor-misteri-nadal | Arxiu

Els protagonistes de la tercera edició "Amposta amb Cor", que tindrà lloc el proper 14 de desembre a les 22 hores a l’Auditori de la Fila, seran l’Associació de Malalts Mentals de les Terres de l’Ebre. I és que la recaptació de les entrades anirà totalment íntegra per esta entitat. Aquest any Els Quicos són els qui posaran veu al concert, amb el seu espectacle "Lo misteri de Nadal". Com a fet inèdit, la banda de la Fila acompanyarà a Quico el Celio tocant algunes peces.

L’alcalde de la ciutat, Adam Tomàs, ha agraït a Remsa el fet que col·labori amb l’organització d’una activitat d’aquestes característiques. Tomàs afirma que "es lluita perquè totes les activitats festives tinguin una vessant solidària" i afegeix que "no només pretén ajudar als més necessitats, sinó també educar".

Paral·lelament, el representant de l’entitat Associació de Familiars de Malalts Mentals, Francisco Moya, ha mostrat el seu afecte a l’Ajuntament i a Remsa per haver comptat amb ells en esta tercera edició.
El representant de Remsa, Fernando Muiño, ha fet una crida a les famílies a dur la canalla al concert, "perquè d’aquesta forma veuran en quina situació es troben els seus veïns".

"Amposta amb Cor" s’engloba dintre dels actes solidaris del Nadal. Les entrades es posaran properament a la venda amb un preu de 5 euros. Els tiquets es podran adquirir a les Oficines de l’Ajuntament, la Trattoria i el Club Social d’Amposta.