L’Associació Tots Som Poble estarà present a la 59a Fira de Mostres d'Amposta

L’Associació Tots Som Poble estarà present a la 59a Fira de Mostres d'Amposta
L’Associació Tots Som Poble estarà present a la 59a Fira de Mostres d'Amposta | Arxiu
Redacció
04 de desembre del 2019
Actualitzat a les 18:34h
Segons informen des de l'entitat en complir un any del seu naixement, l’Associació Tots Som Poble, seguint la línia d’afavorir un pensament crític i fer créixer la consciència al voltant dels actes taurins que es fan a Amposta, ha decidit muntar un estand a la 59a Fira de Mostres de la ciutat.

"En aquest estand podreu veure  tot un treball gràfic que obre els ulls a una realitat actual que esgarrifa per la seva crueltat. Unes imatges d’uns fets revulsius que una societat humanitària i progressista no se’ls pot permetre. El maltractament de qualsevol ésser viu, i en aquest cas ens referim alsbous, mai pot estar justificat pel divertiment, per una tradició, ni per uns suposats interessos econòmics" afirmen els seus portaveus.

L’estand de Tots Som Poble, tindrà com a lema “Hi ha una Amposta que diu prou”, presentarà tot un seguit de testimonis del municipi que des de l’any 1904 a través d’articles d’opinió han denunciat els espectacles taurins. L’associació també ha informat que en el muntatge d’este estand hi han treballat persones molt significatives en el món de l’art, la il·lustració i el disseny gràfic. “L’esforç i la dedicació juntament amb la capacitat, la creativitat i la il·lusió han donat com a resultat un espai que atraurà molts visitants” assegura Neus Mangrané, presidenta de l'entitat.