Càsting de l'Orquestra Cimarrón per trobar cantants a les Terres de l'Ebre

L'orquestra farà properament un càsting a les Terres de l'Ebre per trobar dos cantants, una veu femenina i una altra masculina

L'Orquestra Cimarrón fa una crida  per trobar cantants en un càsting  a les Terres de l'Ebre
L'Orquestra Cimarrón fa una crida per trobar cantants en un càsting a les Terres de l'Ebre | Arxiu
Redacció
28 de novembre del 2019
Actualitzat a les 20:22h
L'orquestra Cimarrón farà properament un càsting a les Terres de l'Ebre per trobar dos cantants, una veu femenina i una altra masculina. Els seus membres demanen als intèrprets interessats que es posen en contacte en privat pel messenger de la pàgina de l'Orquestra.

Cimarrón  és un conjunt instrumental professional nascut a Tortosa l'any 1971.

El 14 de febrer del 1971 la Cimarrón va fer el seu debut a la sala de festes "La Ponderosa" de Ferreries, a Tortosa. Per aquell temps el grup estava format per sis components: Antoni Espinós Ramos (mort el 19/08/2019), Paco Gilabert, Rafel Curto, Pere Boix, Manel Humbert i Juanjo Martí.

L'any 1972 el conjunt va gravar el seu primer single amb dos temes, Casi una niña i Nada me falta, i l'any 1974 van gravar el seu primer LP que duia per títol Muchachos.

Anys més tard, el 1996, van enregistrar el seu primer CD amb la discogràfica PICAP amb el títol 25 anys de música viva on s'incloïa música de ball, música moderna, temes dels Beatles, dels Rolling Stones, a més a més del seu repertori que habitualment feien en directe. L’any 2000 van tornar amb el segon CD anomenat 30 anys de ball, amb temes de música de ball.

Al llarg de la seua història l'orquestra Cimarron ha rebut diversos premis entre ells el Premi ARC a la millor orquestra l'any 2009.

Actualment la majoria de les seues actuacions tenen lloc a Catalunya però l'orquestra ha actuat a Aragó, a la Rioja, al País Basc o a Navarra amb una carrera fortament consolidada que els ha fet coneguts arreu i on han fet sonar fort i clar el nom de les Terres de l'Ebre.