Un individu irromp armat a la comissaria de la Policia Local d'Amposta

El jutjat d'Amposta n'ha decretat el seu ingrés a presó | Li va ser interceptada una pistola d'aire comprimit i una arma blanca

La comissaria de la Policia Local d'Amposta es troba al carrer Barcelona
La comissaria de la Policia Local d'Amposta es troba al carrer Barcelona | Google Street View
S.C.
26 de novembre del 2019
Actualitzat a les 14:02h
La Comissaria de la Policia Local d’Amposta va ser escenari este diumenge d’un notable ensurt que, malgrat la gravetat dels fets, no va acabar amb cap agent ferit.

Segons ha pogut confirmar l’aguaita.cat de diverses fonts, un individu es va presentar a la comissaria, situada al carrer Barcelona. Pel que sembla, hauria explicat a l’agent que el va atendre que tenia algun tipus de problema de salut. Des de comissaria li haurien recomanat que fos atès pels serveis sanitaris i que anés al CAP i va marxar pels seu propi peu. Posteriorment, però, es va torna a presentar, esta vegada armat i amb actitud violenta i va accedir directament a la zona del mostrador apuntant amb una pistola d'aparença real l'agent que l'anava a atendre.

Immediatament, els agents presents van actuar per reduir-lo i en aquell moment va exhibir una arma blanca que també li van poder retirar.

Tot i que a la comissaria d’Amposta hi ha una petita sala d’espera a través de la qual s’accedeix al mostrador, sembla que l’individu es va dirigir directament al mostrador, que no es troba protegit per cap mampara i va amenaçar l’agent, tot i que no va arribar accedir a l’interior.

L’individu, d’uns 30 anys i de nacionalitat espanyola, va ser detingut immediatament i posat a disposició judicial. El jutjat núm. 2 d’Amposta en funcions de guàrdia en va decretar el seu l'ingrés a presó. En l'examen posterior de les armes intervingudes es va poder constatar que la pistola que duia era d'aire comprimit.