La Terra Alta i Ribera d'Ebre presenten el Rural Pass que permet treballar en coworking a tot el país

El projecte permet treballar gratis tres dies cada trimestres en altres coworking per facilitar la mobilitat laboral

per Redacció , Móra d'Ebre, 13 de novembre de 2019 a les 18:02 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 13 de novembre de 2019 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
El Consorci Intercomarcal d'Iniciatives Socioeconòmiques Ribera d'Ebre i Terra Alta (CIS) ha presentat, aquest dimecres, el Rural Pass, una eina amb què facilitar la mobilitat laboral dels coworkers rurals arreu del país i fomentar més sinèrgies entre professionals. Amb el Rural Pass, els coworkers de tota la xarxa Cowocat_Rural podran treballar tres dies al trimestre, de manera gratuïta, en un altre espai rural de Catalunya o en algun dels Espais Amics (els urbans). Tanmateix, els membres d'espais coworking urbans també poden utilitzar el servei i anar a treballar tres dies al trimestre en un dels espais de la Xarxa Rural Pass.

L'eina és un incentiu més per a què persones que treballen amb les TIC s'interessin per desenvolupar la seva activitat professional en entorns rurals. El Rural Pass es va presentar en una trobada a Alemanya la setmana passada projecte CoLabora, que vol impulsar espais de coworking en zones rurals europees. De la reunió en va sorgir el plantejament d'internacionalitzar-lo i que esta xarxa s'estengués a nivell europeu.

 


 

Participació