Manifestants ebrencs se sumen a les protestes d'arreu del país tallant el trànsit de l'AP-7 a l'Ampolla

El tall s'ha aixecat passada la mitjanit

Ben entrada la nit, continua el tall a l'autopista.
Ben entrada la nit, continua el tall a l'autopista. | CDR Terres de l'Ebre
Redacció
12 de novembre del 2019
Actualitzat el 13 de novembre a les 7:16h
ACTUALITZACIÓ 00.45 hores: S'aixeca el tall
Passada la mitjanit, els CDR de les Terres de l'Ebre han decidit aixecar el tall que han dut a terme al voltant de les 21:00 hores en adhesió a les protestes que s'han dut a terme arreu del país.

Al voltant de la mitjanit diverses dotacions de la Brigada Mòbil (BRIMO) dels Mossos d'Esquadra havien arribat fins al punt del tall.

ACTUALITZACIÓ 23.00 hores: Continua el tall a l'autopista
A les 11 de la nit, continua el tall de l'autopista AP-7 a l'Ampolla, amb desenes de manifestants que s'han sumat a la concentració iniciada minuts abans de les 21.00 hores. Membres de Riuada Ebrenca, el CDR Terres de l'Ebre, també Sanitaris per la República, que s'han sumat entre aplaudiments, i altres manifestants arribats des de diverses poblacions han acudit per mantindre el tall de la circulació viària, adherint-se a les protestes convocades per Tsunami Democràtic a altres punts del país.
Un dels moments de la nit s'ha produït quan un dels camioners aturats han posat a tota veu l'himne d'Espanya i els manifestants han respost cantant Els Segadors, tal com es pot escoltar en este vídeo compartit per Rai López: