L'associació Celíacs de Catalunya presenta la nova delegació del Baix Ebre i Montsià

Es troba ubicada al Centre Cívic de Ferreries, a Tortosa

Una vuitantena de persones van assistir a la presentació de la nova associació
Una vuitantena de persones van assistir a la presentació de la nova associació | Cedida
Redacció
28 d'octubre del 2019
Actualitzat a les 9:53h
El Centre Cívic de Tortosa va acollir este dissabte 26 d'octubre la presentació de la nova Delegació de l’Associació Celíacs de Catalunya al Baix Ebre i Montsià. A l’acte van assistir unes 80 persones afectades per la malaltia i familiars.
 
La delegada, Susanna Ferreres, va presentar la Delegació que tindrà la seua seu al mateix Centre Cívic. El primer dijous de cada mes en horari de 18 a 20 h acolliran les consultes que siguen necessàries, no només les degudes al desconeixement sobre la malaltia al moment del diagnòstic, sinó a totes les derivades de les dificultats que la persona celíaca es troba al seu dia a dia.

L'associació està oberta no només a rebre persones afectades sinó també a col·laborar en escoles, entitats, restauradors i botigues.
 
La conferència inaugural va ser a càrrec de la doctora Gemma Castillejo, gastroenteròloga pediàtrica de l’Hospital Universitari Sant Joan de Reus i també membre de la Junta Directiva de l’Associació Celíacs de Catalunya.
 
Per finalitzar l’acte es va oferir un pica-pica sense gluten on els assistents van poder intercanviar les seues experiències.