Detingut un dels encarregats d'una plantació amb 273 plantes de marihuana a Benissanet

Un altre dels presumptes responsables va poder escapar de la policia

Les plantes es distribuïen en diferents estances de l'habitatge
Les plantes es distribuïen en diferents estances de l'habitatge | Mossos d'Esquadra
Redacció
25 d'octubre del 2019
Actualitzat a les 10:57h
Els Mossos d'Esquadra han detingut un home de  23 anys, nacionalitat albanesa i veí de Santa Coloma de Gramenet (Barcelonès), com a presumpte autor d'un delicte contra la salut pública, per ser, suposadament, un dels encarregats d'un cultiu de 273 plantes de marihuana a Benissanet.

Segons informa el cos policial en nota de premsa, la detenció, duta a terme este dimarts, es fruit d'una investigació iniciada pels agents en tenir coneixement de l’existència d’una plantació de marihuana a l’interior d’una casa rural ubicada al terme municipal de Benissanet (Ribera d'Ebre).
 

En total es van comptabilitzar 273 plantes de marihuana Foto: Mossos d'Esquadra



El matí del dia 21 d’octubre els policies es van personar en  el lloc dels fets per tal de comprovar l’existència de la plantació, i van observar com dos homes fugien del lloc cap a una zona de difícil accés sense que els agents poguessen aturar-los.

Al dia següent un dels homes que havia fugit de la casa rural va ser localitzat i detingut pels agents a la població de Móra d’Ebre.

A l’interior de l’habitatge es van localitzar 273 plantes de marihuana distribuïdes en diverses estances, les quals disposaven de sistemes de reg, ventilació, i enllumenat artificial , així com d’adobs i fertilitzants per accelerar el creixement de les plantes.

El detingut, ha passat a disposició del jutjat de guàrdia de Gandesa que n'ha decretat la seua llibertat amb càrrecs.