Una Tapa Solidària a canvi d'ajudar en la donació de sang de l'Hospital Verge de la Cinta

La Tapa Solidària és una iniciativa anual de la Cambra de Comerç Industria i Navegació de Tortosa enmarcada en la Ruta “Tortosa d Tapes”

La Tapa Solidària és una iniciativa anual de la Cambra de Comerç Industria i Navegació de Tortosa enmarcada en la Ruta “Tortosa d Tapes”
La Tapa Solidària és una iniciativa anual de la Cambra de Comerç Industria i Navegació de Tortosa enmarcada en la Ruta “Tortosa d Tapes” | Cedida
Redacció
10 d'octubre del 2019
Actualitzat a les 14:52h
Avui dijous 10 d’octubre, està tenint lloc, per sisè any consecutiu, una nova jornada de la “TAPA SOLIDÀRIA” que organitza l'Hospital Verge de la Cinta juntament amb la Cambra de Comerç Industria i Navegació de Tortosa dintre de la Ruta “Tortosa d Tapes”. Cada donant rebrà 2 vals a bescanviar a l’establiment que hagi triat dels 16 que aquest any participen en la Campanya. 

La Dra.Núria Vilanova, responsable del Banc de Sang i Teixits de l'Hospital Verge de la Cinta afirma que" a l’estiu les donacions baixen, la gent es relaxa, no pensa en passar a donar sang i les reserves baixen de manera estrepitosa".
" Hi ha la necessitat de tornar a tenir un bon estoc de sang, ja que diàriament es necessita tenir reserves per fer un miler de transfusions"

Durant el matí, han tingut força afluència de donants ,segons ens informa la doctora Vilanova, però hi ha necessitat que aquest degoteig de donants no s'ature durant la tarde.
"A més hi ha al·licient de la tapa per recuperar les forces, com ja venim fent els darrers sis anys i ens va molt bé per recuperar les reserves de sang".

L'horari de donació de sang durant avui dijous és de 9 a 14 i de 15 a 19 hores a la planta baixa de l’Hospital Verge de la Cinta on és troba el Banc de Sang i Teixits.