Les tres víctimes mortals de l'accident d'Aldover viatjaven al mateix turisme

La quarta ocupant del vehicle va resultar ferida de gravetat | Una segona col·lisió frontal d'un altre turisme va provocar dos ferits més en el mateix accident

Els serveis d'emergències treballant al lloc on es va produir l'accident
Els serveis d'emergències treballant al lloc on es va produir l'accident | Sílvia Berbís
Redacció
03 d'octubre del 2019
Actualitzat a les 10:28h
Les tres víctimes mortals de l’accident d'este dimecres a Aldover viatjaven al mateix turisme. Segons informa el Servei Català de Trànsit, per causes que encara s'estan investigant, un camió i turisme amb quatre ocupants van topar frontalment. Arran de la col·lisió el conductor i dos acompanyants del cotxe van morir: D.G.M, de 47 anys i veí d’Horta de Sant Joan; E.L.R de 53 anys i amb domicili a Beseit, i JR.C.C, de 52 anys i amb veïnatge a Arnes. L’altra ocupant del vehicle va resultar ferida de gravetat i va ser evacuada a l’hospital Verge de la Cinta de Tortosa.

En l’evolució del sinistre es va produir una segona col·lisió frontal d’un altre turisme amb el mateix camió. En l’incident també hi va haver implicat un altre vehicle pesant i hi van haver dues persones més que van resultar ferides en estat menys greu i van ser traslladades a l’hospital Verge de la Cinta de Tortosa i a la Clínica Terres de l’Ebre de Tortosa, respectivament.

Els fets van passar este dimecres al punt quilomètric 24 de la C-12, a d’Aldover (Baix Ebre). Els Mossos d’Esquadra van rebre l’avís a les 18.28 h.

Arran de la incidència, es van activar cinc patrulles dels Mossos d’Esquadra, cinc dotacions del Bombers de la Generalitat i cinc ambulàncies del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM).

Quant a l’afectació viària, la via va estar totalment restringida al trànsit fins a tres quarts de dotze de la nit.